خوش آمديد!
02:59 چهارشنبه 20 اسفند ماه ، 1388
تجسم خلاق ، استاد آرام: تالار گفتمان

مؤسسه تجسم خلاق - استاد آرام :: نمايش موضوعات - یک سوال در مورد تناسخ

یک سوال در مورد تناسخ
رفتن به صفحه 1, 2  بعدي

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع ارسال تشکر

مؤسسه تجسم خلاق - استاد آرام صفحه اول انجمن -> تناسخ و زندگی گذشته

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

mohamad
کاربر جدید
کاربر جدید

وضعيت: آفلاين
11 آذر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 10
امتياز: 0
تشکر کرده: 1
تشکر شده 7 بار در 5 پست

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 25 آذر ماه ، 1388 04:58:49    موضوع مطلب: یک سوال در مورد تناسخ پاسخ همراه با اعلان

با سلام.
یک سوالی از استاد آرام و دیگر دوستان دارم و این است که آیا به تناسخ اعتقاد دارند؟
ممنونم
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي  
کاربرانی که برای این ارسال از mohamad تشکر کرده اند amirhvr
دستان شما شفا بخش است دوره انرژی درمانی
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
amirhvr(چهارشنبه، 23 دي ماه ، 1388 12:58:17),  

arsham
کاربر جدید
کاربر جدید

3 آذر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 39
تشکر کرده: 0
تشکر شده 44 بار در 35 پست

محل سكونت: shiraz

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 25 آذر ماه ، 1388 16:58:11    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام به دوست عزیزم تناسخ از دیدگاه بعضی از ادیان وجود دارد ودر بضی از دینها خیر مثلا دین اسلام وجود تناسخ را رد میکند تا جاییکه من اطلاع دارم از نظر علمی تناسخ وجود دارد ثابت شده و یکی از راههای ثابت کردن آن از طریق هیپنوتیزم میباشد که در روی سوژه ها آزمایش شده و پس از تحقیقات جواب درستی بدست می امد ولی یه سری تحقیقات شده تناسخ وجود ندارد بلکه همه اینها از ضمیر ناخودآگاه سرچشمه میگیرد در سریهای بعد اگر ممکن شد اطلاعات دقیقتری خواهم گذاشت موفق باشید
بازگشت به بالا
کاربرانی که برای این ارسال از arsham تشکر کرده اند amirhvr

mohamad
کاربر جدید
کاربر جدید

11 آذر ماه ، 1388
تشکر شده 7 بار در 5 پست

ارسال ارسال شده در: پنجشنبه، 26 آذر ماه ، 1388 01:44:19    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ممنونم از شما دوست عزیز.
منتظر مطالب شما هستم.
بازگشت به بالا
کاربرانی که برای این ارسال از mohamad تشکر کرده اند amirhvr

arsham
کاربر جدید
کاربر جدید

3 آذر ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: پنجشنبه، 26 آذر ماه ، 1388 17:49:51    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام به دوست عزیزم در زیر اطلاعات مفیدی قرار دادم امیدوارم مورد پسند باشد موفق باشید
بر اساس مکتب پیامبران الهى، با مرگ انسان روح آدمى از بدن جدا شده به عالم برزخ منتقل مى گردد و در آن سرا، به حیات خویش ادامه مى دهد. اگر ازنیکان باشد به پاداش اعمال خوب خود در آن عالم متنعم میشود و اگر از بدان باشد به کیفر کارهاى ناپسند خویش میرسد، تا زمانى که قیامت شود.
قضاى الهى بر این تعلق گرفته که روح بشر پس از مرگ، دوباره به دنیا بازنگردد و زندگى جدیدى را در این جهان آغازنکند، بلکه در برزخ بماند تاقیامت آغاز شده و به سراى جاودان آخرت منتقل شود.
از قرون پیشین در هندوستان نظریه اى به نام تناسخ طرح شد که از بازگشت مجدد ارواح به دنیا سخن میگفت. این نظریه با گذشت اعصار، رفته رفته توجه عده زیادى از مردم جهان را به خود جلب کرد، آن را یک امر واقعى پنداشتند وحتى کسانى به عنوان یک عقیده مذهبى به آن دل بستند. در خلال این مدت متمادى دانشمندان بزرگ این مطلب را مورد بحث و انتقاد قرار دادند و چندین دلیل بر بطلان آن اقامه نمودند. تمام ادیان الهی، تناسخ را باطل می دانند.
طرفداران تناسخ معتقدند روح دو گروه به دنیا باز نمیگردد. اول آنان که درمسیر سعادت به کمال نهایی رسیده اند که پس از مرگ به کمال مطلق نایل میآیند. اینان کمبودى ندارند تا بخواهند دوباره به دنیا باز گردند و نقایض حیات گذشته خویش را با سعى و عمل جبران کنند. دسته دوم آنان که در حد اعلاى شقاوت قرار دارند اینان نیز به دنیا باز نمى گردند. زیرا در ایام زندگى آنچنان به انحراف گراییده و راه سعادت را به روى خود بسته اند که دچار سقوط ابدى گردیده و نمیتوانند با عود به دنیا، گذشته ننگین خویش راجبران نمایند و به سعادت و کمال (گر چه نسبى و محدود باشد) برسند.
ولى دسته سوم یعنی گروههاى متوسط که بین تکامل یافتگان سعادتمند و ساقط شدگان شقاوتمند هستند، وقتى از دنیا میروند دوباره روحشان به دنیا بازمیگردد و به تناسب خلق و خوى متفاوتى که دارند با شکلهاى مختلف وگوناگون به دنیا بازگشت میکند. از این رو براى هر شکلى نام مخصوصی گذاشته اند، اگر به صورت انسان برگردد آن را «نسخ » مینامند و اگر به صورت حیوان عود کند، «مسخ » میگویند و اگر روح انسان در نباتات حلول کند،«فسخ » مینامند واگر روح آدمى به جماد تعلق گیرد «رسخ » مینامند.
باورمندان تناسخ عقیده دارند که در پاره اى از موارد، عود ارواح به دنیا براى جبران نقایص و به منظور استکمال نفس و نیل به مدارج عالى انسانى است.هم چنین مى گویند یکى از علل بازگشت ارواح به دنیا این است که خوبان در زندگى، دوباره از پاداش اخلاق حمیده و اعمال پسنده خویش برخوردار گردندو بدان نیز کیفر خوى ناپسند و رفتار زشت خود را ببینند. چه بسا افرادى که با سجایاى انسانى زیست کرده و عمرشان به پاکى طى شده است اما همواره گرفتار محرومیت هاى گوناگون بوده و دوران حیاتشان با فقر و تنگدستى یا آلام و بیمارى سپرى گردیده است.
اینان در زندگى بعد به پاداش اخلاق پسندیده خود نایل مى شوند و از نعمت رفاه و سلامت جسم برخوردار میگردند.
و چه بسیار افرادى که در زندگى پیشین داراى اخلاق زشت و رفتار ناپسند بوده اند و مردم از دست آنان رنجیده اند و از انواع نعمتها بهره مند بوده اند ارواح اینان در زندگى بعد به تناسب اخلاقشان یا در پیکر حیوانات و حشرات تعلق مى گیرد، یا به صورت انسان هاى ناقص، معلول، بیمار و مطرود جامعه بازمیگردند و در هر صورت گرفتار عذاب روحى و جسمى هستند.
اما اسلام؛ بازگشت ارواح به دنیا براى انجام کارهاى خوب یا گرفتن پاداش و جزا و به دست آوردن شرایط همزیستى با ارواح را قبول نداشته و قرآن صریحا آن را رد مى کند.
در یکی از آیات آمده: گناهکاران بى باک و متجرى تقاضاى حیات دوباره میکنند و میگویند پروردگارا فرمان ده ما را به دنیا باز گردانند شایدکارهاى نیکى را که در گذشته ترک کرده بودیم در حیات آینده انجام دهیم و نقایص پیشین را جبران کنیم، پاسخ داده مى شود نه چنین است، این کارى استناشدنى و سخنى است بى اساس که گوینده خود مى گوید و به آن ترتیب اثر داده نمیشود و از پى مرگ اینان عالم برزخ است تا روزى که قیامت فرا رسد و از قبرها بر انگیخته شوند. (1)
شاید تصور شود که تغییر شکل انسانها در عالم آخرت که در برخی روایات ذکرشده، به عقیده تناسخ شباهت دارد. اما این تصور صحیح نیست، زیرا تغییر شکل انسان هاى فاسد الاخلاق و گناهکار به تناسب ملکات نفسانى آنان یکى از صدها عذاب عالم آخرت است و ربطى به بازگشت به دنیا ندارد، در حالى که به نظر تناسخیها براى قیام قیامت، رسیدگى به حسابها، بهشت و دوزخ و خلاصه ثواب وعقاب عالم آخرت جائی باقى نمیماند، زیرا میگویند اکثریت قریب به اتفاق نوع بشر پیوسته پس از مرگ به دنیا باز میگردند و هر نوبت پاداش یا کیفراعمال خویش را در همین دنیا میبینند. چنین نظریه اى منافى با اساس تعالیم پیامبران خدا و بر خلاف ضرورت دین مقدس اسلام است و امامان شیعه صریحاً آنرا رد کرده اند.
مأمون به حضرت رضا علیه السلام عرضه کرد درباره کسانى که قائل به تناسخ اند چه مى فرماید؟
حضرت در پاسخ فرمود:« کسى که تناسخ را بپذیرد و به آن عقیده داشته باشد به خداى تعالى کفر آورده و بهشت و دوزخ را غیر واقعى تلقى کرده است». (2)
امام صادق علیه السلام نیز راجع به اهل تناسخ فرموده است: «اینان پنداشته اند که نه بهشت و نه جهنمى است و نه برانگیختن و زنده شدن است. قیامت درنظر آنان عبارت از این است که روح از قالبى بیرون رود و در قالب دیگرى وارد شود. اگر در قالب اول نیکوکار بوده بازگشتن در قالبى برتر و نیکوتر در عالى ترین درجه دنیا خواهد بود و اگر بدکار یانادان بود. در پیکر بعضى از چهار پایان زحمتکش و بار بر که حیاتشان با رنج و زحمت طى مى شود، مستقرمى گردد یا در بدن پرندگان کوچک و بد قیافه اى که شبها پرواز مى کنند و به گورستان ها علاقه و انس دارند جاى مى گیرد». (3 )
مسئله تناسخ وعود ارواح به دنیا نه فقط مخالف مکتب پیامبران الهى و موجب کفر به خدا و نفى معاد و انکار ثواب و عقاب عالم آخرت است بلکه از نظر علمى نیز دانشمندان و فلاسفه آن را مطرود و مردود شناخته و دلایلى بر ابطال آن آورده اند.
صدر المتألهین شیرازى فیلسوف معروف مى گوید: «دانستى که نفس در اولین مرحله تکوین، درجه اش درجه طبیعت است. سپس به تناسب حرکت استکمالى ماده،ترقى مى کند تا از مرز نبات و حیوان بگذرد. بنابراین وقتى نفس درمرحله اى از قوه به فعلیت میرسد هر چند آن فعلیت ناچیز باشد محال است دوباره به قوه محض و استعداد صرف برگردد. به علاوه همان طور که قبلا اشاره شد صورت وماده، شىء واحدى هستند که داراى دو جهت فعل و قوه مى باشند و با هم مسیرحرکت استکمالى را مى پیمایند و در مقابل هر استعداد و قابلیت به فعلیت مخصوصى نایل مى شوند بنابراین محال است روحى که از حد نباتى و حیوانی گذشته به ماده منى و جنین تعلق بگیرد». (4)
یعنی از حالت فعلیت به حالت قوه که بدون هیچ فعلیتی است، باز گردد.
اما بطلان تناسخ از این جهت است که وقتى نفس به تدبیر نطفه اى اشتغال یافت، اگر طبق نظر تناسخى ها نفس دیگرى هم بر آن تعلق گیرد نتیجه آن میشود که بدن داراى دو روح گردد و این غیر ممکن است؛ زیرا محال است یک چیزداراى دو ذات یعنى دو نفس باشد، چون هر فردى در درون خود فقط یک نفس احساس مى کند بنابراین تناسخ مطلقا ممتنع است.(5)
در قرآن مى فرماید: «کیف تکفرون بالله و کنتم امواتا فاحیاکم ثم یمیتکم ثم یحییکم ثم الیه ترجعون ».(6 )
چگونه به خداوند کافر میشوید در حالى که شما اجسام بى روحى بودید و او شما را زنده کرد؛ سپس شما را میمیراند و بار دیگر شما را زنده میکند؛سپس به سوى او باز میگردید.
این آیه از جمله آیات متعددى است که عقیده به تناسخ را صریحا نفى میکند،میگوید: بعد از مرگ یک حیات بیش نیست و طبعاً این حیات همان زندگى در رستاخیز و قیامت است و به تعبیر دیگر آیه میگوید: شما مجموعا دو حیات ومرگ داشته و دارید نخست مرده بودید (در عالم موجودات بى جان قرار داشتید)خداوند شما را زنده کرد (که مربوط به عالم برزخ است) سپس میمیراند و باردیگر زنده میکند (که قیامت است) . حال اگر تناسخ صحیح بود، تعداد حیات ومرگ انسان بیش از دو حیات و مرگ بود، بنابراین عقیده به تناسخ که گاهى نام آن را تغییر داده «عود ارواح » مى نامند از نظر قرآن باطل و بى اساس است.(7)
عموم فرقه های اسلامى در این عقیده متفقند که روح پس از پایان این زندگی به بدن دیگرى در این جهان باز نمى گردد و دانشمندان شیعه و سنى با صراحت تمام عقیده تناسخ را که یکى از خرافات ادیان باستانى «هند» است محکوم ساخته اند. تنها دسته کوچکى در این میان «تناسخیه » بودند که از این عقیده طرفدارى میکردند و امروزه وجود ندارند منشأ این عقیده هندوها و چیزهائی است که عرب از فلسفه آنها اقتباس کرده اند. این عقیده بیشتر در میان اقوامى طرفدار داشته که به رستاخیز و معاد آن چنان که ما ایمان داریم وقرآن تشریح مى کند، معتقد نبوده اند.(Cool
دانشمندان و مورخان معتقدند زادگاه اصلى این عقیده کشور هند و چین بوده و ریشه آن در ادیان باستانى آنها وجودداشته و هم اکنون نیز موجود است . سپس از آنجا به میان اقوام و ملل دیگر نفوذ نموده است و به گفته شهرستانى نویسنده ملل و نحل این عقیده در غالب اقوام کم و بیش رخنه کرده است.احترامى که هم اکنون هندوها براى حیوانات قائل هستند تا حدودى مربوط به همین عقیده است . (9)
پی‌نوشت‌ها:
1 .سفینة البحار، ماده نسخ .
2 .احتجاج طبرسى، ج 2، ص 89.
3 .مومنون(23) آیه 100.
4. شواهد الربوبیه، ص161.
5 . مبدء و معاد، ص 238اقتباس از معاد؛ گفتار فلسفى، ج 1، ص 263 تا 280 به اختصار.
6 . بقره (2) آیه 28.
7 . تفسیر نمونه، ج 1، ص 164 به اختصار.
8 . ناصر مکارم، عود ارواح، ص 46.
9 . ناصر مکارم، عود ارواح، ص 12.
بازگشت به بالا

mohamad
کاربر جدید
کاربر جدید

11 آذر ماه ، 1388
تشکر شده 7 بار در 5 پست

ارسال ارسال شده در: شنبه، 28 آذر ماه ، 1388 02:33:17    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بسیار ممنونم جناب arsham مطلب خیلی خوبی بود.
بازگشت به بالا
کاربرانی که برای این ارسال از mohamad تشکر کرده اند amirhvr, noor-0-7

hemmati
کاربر جدید
کاربر جدید

18 شهريور ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 68
تشکر کرده: 23
تشکر شده 67 بار در 61 پست

ارسال ارسال شده در: شنبه، 28 آذر ماه ، 1388 12:34:03    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوستان عزیز سلام

در خصوص مطلبی که دوست عزیزمان آرشام قرار داده بود، و ظاهرا آنرا از آدرس http://www.pasokhgoo.ir/fa/node/5495 دریافت نموده اند بایستی 2 نکته را ذکر نمود:
اول اینکه رد تناسخ اینقدرها هم که فکر می کنید ساده نیست؛ و مطلب فوق خیلی ساده اندیشانه و سطحی از کنار مفاهیم بسیار پیچیده و عمیقی چون کارما گذشته است.
دوم اینکه به هر حال دین اسلام هم به نظر من ناگفته های زیادی دارد، و هر مسلمان موظف است که با صرف وقت و زحمات بسیار آنرا به دست آورد. مسلمانی فقط خواندن کتاب قرآن و چند کتاب دیگر نیست و درک ذات دین اسلام ساده نیست!
آبادی بتخانه ز ویرانی ماست
جمعیت کفر از پریشانی ماست
اسلام به ذات خود ندارد عیبی
هر عیب که هست از مسلمانی ماست

همچنین فراموش نکنیم که راههای رسیدن به خدا به تعداد انسانهای روی زمین است.
دوست عزیزم محمد، مطالعه مطالب زیر را برای شروع به شما پیشنهاد می کنم:

با آرزوی برکات الهی

آخرين ويرايش توسط hemmati در تاريخ شنبه، 28 آذر ماه ، 1388 14:05:59; دفعات ويرايش در مجموع 3 مرتبه
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب   شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از hemmati تشکر کرده اند amirhvr

arsham
کاربر جدید
کاربر جدید

3 آذر ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: شنبه، 28 آذر ماه ، 1388 13:29:59    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام خدمت دوست خوبم آقای همتی خوشحالم نظرتان را گفتید البته بنده شش ماه پیش برای اولین بار تناسخ را شنیدم تا حدودی اطلاعات جمع کردم ولی به دلیل پیچیده بودن قضیه دنباله آنرا ول کردم تا اینکه دوست عزیزمان این سوال را پرسیدن یادم افتاد به این سایت که مطلبش بهتر از مطالب دیگری بود قرار دادم ولی وجود تناسخ زیاد مهم نیست اگه وجود داشته باشه وارد جسم دیگری میشویم ولی اگر وجود نداشته باشد چطور؟ خوشحال میشوم بتوانید بهتر راهنمایی کنید ولی من میگم انسان چه بخواد چه نخواد آخرش بسوی خدا برمیگرده پس بهتر نیست مراتب بندگی خدا را طی کنیم تا آخرش به سعادت برسیم ولی چرا اسلام و روایات وجود تناسخ را رد میکند؟
چرا اسلام به عنوان آخرین دین انتخاب شد؟ چرا آخرین کتاب قرآن معرفی شد؟
من میگم خدا همه موجودات را بر سر دو راهی قرار داده و به ما اختیار داده تا ما راه رو خودمان انتخاب کنیم برای همین آفرینش خلقت آنقدر پیچیده است که گاهی اوقات نمیشه درست قضاوت کرد مثلا تناسخ هر کس نظریه خاصی رو میگه گاهی اوقات درسته وگاهی اوقات غلط ولی باتوجه به مراجعه به سایتی که معرفی کردید مطالب جالبی بود ولی به نظر شما واقعا مطالب درستی بود یعنی شما تاییدش میکنید؟ من میتونم بگم شما سر دوراهی قرار گرفتید دقیقا نمیتونید قضاوت کنید کدامش درسته ولی منتظر مطالب جدید شما هستم موفق باشید
بازگشت به بالا

hemmati
کاربر جدید
کاربر جدید

18 شهريور ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: شنبه، 28 آذر ماه ، 1388 15:20:32    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوست عزیزم آرشام سلام

خوب خودت هم اذعان داری که حقیقت تناسخ به همین سادگیها هم نیست.

بنا بر یکی از آموزه های ذن: "تمام گفته ها و نوشته های مقدس می خواهند بگویند که حقیقت توضیح دادنی نیست و به گفتار نمی آید. و در واقع کتب، عطشی را درون خواننده می آفرینند که برای رفع آن باید حقیقت را دریافت، حقیقتی که تجربی است و از راه تجربه انتقال می یابد نه با واژه ها. عطشی که درون همه هست ولی خاموش مانده و هنوز به سطح نیامده است. حقیقت در سکوت، و بدون فکر و کلام تجربه می شود." در خصوص استاد اعظم یحیایی، من کتب ایشان را هم مطالعه نموده ام و اغلب به سایت ایشان سر می زنم، اما استناد شما به کدام مطلب استاد است که فرمودید ایشان مدعی هستند : "همه اینهااز ضمیر ناخودآگاه سرچشمه می گیرد"؟ در اینکه ایشان تناسخ را قبول ندارند شکی نیست، اما این دلیلی بر وجود نداشتن این امر نمی باشد. به نظر من پذیرفتن بدیهیترین حقایق، صرفا با اتکا به نظر اساتید و بدون تلاش برای دریافت حقیقت؛ امری خطرناک است. در ثانی این حرکت به سوی حقیقت است که هدف ماست، نه دریافت سریع و بی زحمت آن از شخصی دیگر.

در این خصوص مطلبی نوشته ام که به زودی در تالار گفتمان قرار خواهم داد.

با آرزوی برکات الهی برای شما دوستان عزیز

arsham
کاربر جدید
کاربر جدید

3 آذر ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: شنبه، 28 آذر ماه ، 1388 17:13:09    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام به دوست خوبم من دوست دارم از شما مطالبی یاد بگیرم چون مطلب شما هم برام جالبه ومن خودم زیاد اهل مطالعه هستم. ولی شما میدانید تناسخ را چگونه به وجودش پی بردن خیلی راحت میشه گفت از طریق مراقبه و خودهیپنوتیزم که مرتاضهای هندی در چند هزار سال پیش انجام میدادند و خودشان را به زمان قبل از تولدشان باز میگرداندن خودشان را در کالبدهای مختلفی میدیدن پی بردن که روح ما قبل از تولد در کالبد دیگری بوده است و قضیه تناسخ اینطوری به وجود آمد و تا به امروز که قضیه اینطوری پیچیده شد حتی از طریق هیپنوتیزم به سوژه تلقین میکنن که به زمان قبل از تولد برگرد خودش رو در کالبد دیگری میبیند من طبق برداشت از کتاب قدرتهای ذهنی از استاد بزرگ آقای یحیایی به یه مطلبی برخوردم که اگر کمی دقت کنیم درک مطالب نویسنده به عنوان مثال در نظر بگیریم میشه گفت تناسخ وجود ندارد بلکه از ضمیر ناخودآگاه سرچشمه میگیردمن خودم با انجام مدیتیشن به یه سری چیزهایی برخورد کردم یعنی در کالبد کس دیگری بودم ولی با خواندن مطالب استاد پی به حقیقت واقعی بردم و من امیدوارم استاد آرام با خواندن مطالب ما دوستان نظر خودشان را شرح بدن و من یک صفحه از مطالب استاد یحیایی را دانلود کردم ودر قسمت (( حالا میخواهم راز این معما را برایتان بازگو کنم)) که به شرح زیر میباشد:
وقتی که شما خودتان را از تمام ناپاکیها تمیز میکنید و تنفسهای عمیق میکشید آن هم درست 20 دقیقه از خوابتان. بدنتان کاملا ریلکس میشود و ضمیر ناخودآگاهتان (کالبد اثیری) از بدنتان خارج میشود وبعد از تکرارجملات بالا که میخواهید با ضمیر ناخودآگاه نویسنده تماس برقرار کنیدخود به خود ضمیر ناخودآگاهتان مثل فرستنده عمل میکندو پیامهای شما رابه آسمان میفرستدو چون که ضمیر ناخودآگاه همه موجودات زنده در آسمان (لایه اتر ) میباشدخیلی راحت ضمیر نا خود آگاه نویسنده را پیدا کرده و آنرا به طرف خود هدایت میکند و در این حالت ضمیر ناخودآگاه نویسنده با ضمیر نا خودآگاه شما دوستی برقرار میکند و وقتی که فردا صبح مطالعه کتاب راشروع میکنیدتمامی مطالب کتاب راکاملا درک میکنید و خیلی برایتان سهل و آسان می نمایاند طوری که خودتان را نویسنده کتاب تصور میکنید چونکه مطالب کتاب در موقع مطالعه برایتان تکراری میشود حتی اگر نویسنده کتابهای قدیمی که چند قرن پیش فوت کرده اند و یا نویسنده های کتابهای خارجی را هم که شما بخواهید به کمکتان می آیند. چونکه با مرگ ما فقط ضمیر آگاهمان (جسم) میمیرد ولی ضمیر ناخودآگاهمان (کالبد اثیری )در آسمان (لایه اتر) باقی میماند و زبان همگی آنها واحد است یعنی اینکه ما همگی در دنیا با ضمیر ناخودآگاهمان میتوانیم با همدیگر بدون کوچکترین ناراحتی تماس بگیریم با این روش که پرواز کالبد اثیری شبانه است شما میتوانید با کالبد اثیری نویسنده چه فوت کرده باشد و چه زنده تماس برقرار کنید.
بازگشت به بالا

hemmati
کاربر جدید
کاربر جدید

18 شهريور ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 29 آذر ماه ، 1388 10:42:57    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوست عزیزم آرشام سلام

ابتدا باید بگویم که منهم چیز زیادی نمی دانم و ادعایی ندارم. اما به هر حال تالار گفتمان محل مناسبی برای تبادل اندیشه ها می باشد و منهم مانند شما و سایر دوستان فقط نظرم را ذکر کردم که در موردش صحبت کنیم و همه می توانیم از یکدیگر یاد بگیریم.

منهم این مطلب استاد یحیایی را خوانده ام اما هیچ ارتباطی به تناسخ نداشت و در قبول یا رد آن نبود.
اما در این بخش از سایت :http://p-mr-yahyaie.mihanblog.com/extrapage/faq استاد فرموده اند:

درباره یوگای هندی و حرام بودن 10 درصد آن و حذف این قسمتها از یوگای جامع(اسلامی):

یوگای هندی را، ما مسلمانان نمی توانیم انجام بدهیم. چون بعضی چیزها و قسمتهایش(10%) با اسلام مغایر است.
مثلاً تمام مرتاض ها با خوردن کمی شراب می توانند سالها بدون آب و غذا یکجا بی حرکت بنشینند. آنوقت همه می گویند وای چه کار خارق العاده ای کرده است!
اما یوگای اسلامی(جامع) توسط مسلمانان قابل اجرا است و چون این نوع یوگا با قوانین و قواعد اسلام مغایر نیست از نظر شرع هم مشکلی ندارد. اتفاقاً در جهت اثبات فلسفه و حکمت احکام اسلام قدم بر می دارد و با مطالعه علومی مثل یوگا همگان به حقانیت و خاتمیت و تمام و کمال بودن دین اسلام پی خواهند برد. هرچند که شاید تا شناخت کامل یوگای جامع(اسلامی)، سالیان بسیاری لازم باشد.
پس نگویید چرا استاد یحیایی اسلام و یوگا را با هم آمیخته اند. چون 10 درصد یوگای هندی از نظر اسلام حرام است. ( یا شما عزیزان یوگای 100 درصد هندی اجرا می کنید و یا کاملاً با یوگای هندی مخالف هستید، پس حالا فلسفه یوگای اسلامی را باید فهمیده باشید(.

در ضمن در یوگای هندی مسئله تناسخ وجود دارد، که بنا به روایات از ائمه معصومین(ع) این مورد از نظر اسلام مردود است و انسان جزای اعمال خود را در (دنیا، برزخ، رستاخیز، و عمدتاً در)آخرت در بهشت یا جهنم خواهد دید، بنابراین استاد یحیایی بنا به سخنان معصومین این مورد را نیز از یوگای جامع(اسلامی) حذف کرده اند. و استاد مطیع فرمانها و سخنان ائمه اطهار(ع) هستند

و تمام علمهایی که در کتب بکار می برند با دستورات 14 معصوم(ع) می سنجند و سپس علوم چکیده شده (از الهامات الهی و مطالعه کتب باارزش) را با زحمت فراوان، راحت دراختیار عموم مردم برای پیشرفتشان در راه خدا، قرار می دهند.

همچنین در یوگای هندی مسئله ازدواج وجود ندارد، که برعکس، این در اسلام اتفاقاً سفارش اکید به انجام آن شده است و ازدواج کردن از سنتهای پیغمبر اکرم(ص) است، تازه یکی از دلایلش تولید مثل و نسل است، و تنها راه تولید و ادامه نسل بشر، ازدواج است.
اما در مورد 90% دیگر، اینکه تکنیکها، نرمشها، تمرینات، و مواردی که در یوگا هست به ما مسلمانان برای پیشرفتهای دنیوی و اخروی بیشتر کمک می کند و به پیشرفت اسلام نیز کمک می کند و لازم است.

و موارد دیگری، نیز که در یوگای هندی است که از یوگای اسلامی حذف گردیده است و اصولا کار مضر و غیرلازمی است(تحریف شده است).
.
این کار(جمع آوری و استفاده از علوم مختلف و نگهداری بهترینها در نزد خود) از سفارشات پیامبر اکرم(ص) می باشد.

اما علیرغم ارادتی که به ایشان دارم باید اذعان کنم که دلایل محکمی در خصوص رد تناسخ در این مطلب وجود ندارد و ما بایستی به منابع غنی تر و علمی تری مراجعه نماییم.

با آرزوی برکات الهی برای شما دوستان عزیز

aram
استاد آرام - مدیر سایت

25 مرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 78
تشکر کرده: 6
تشکر شده 71 بار در 48 پست

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 29 آذر ماه ، 1388 12:41:06    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام: دوستان عزيز . اول كه بحث تناسخ شروع شد من سعي كردم هيچ نظري ندهم تا خود دوستان به نتايجي برسند . اما در ايميل يكي از دوستان درخواست داده بود كه نظرم را در مورد تناسخ بدهم. حالا هم قصد ندارم انچه من مي گويم را بزيريد. در هند و بسيار از كشورها در مورد تناسخ بحث و تبادل نظر مي شود . در ايران باستان در دوران قبل از اسلام به تناسخ اعتقاد داشته اند. در اسلامي هم خيلي واضح در مورد آن صحبت نشده است كه ايا وجود دارد يا خير . به همين دليل نظرات مختلفي در اين زمينه مي باشد . در كشورهاي غربي به دليل اينكه ابتدا فكر مي كردند تناسخ بيشتر به اعتقادات هندي ها مربوط مي شود به سراغش نرفتند تا اينكه توانستند با هيپنوتيزم تجربياتي از زندگي هاي قبلي را پيدا كنند و به اين طريق تناسخ و هيپنوتيزم توانست بر روي انها تاثير بگذارد. من تجربياتم را مي گويم و نمي خواهم اعتقادي را بازگو كرده باشم. زماني كه كسي را در حالت هيپنوتيزم قرار مي دهيم و از او بخواهيم مثلا به 100 سال قبل برود او در مورد فرد ديگر ي با احساسات و خصوصيات ديگر صحبت مي كند . معمولا 80 درصد موارد هيپنوتيزم شده قادر هستند 8 تا 10 زندگي قبلي را بازگو كنند در بعضي از تجربياتم ديده ام كه افراد مي توانند با زباني غير از زبان مادري به خوبي صحبت كنند.بعضي از انها ادعا مي كنند كه زن يا مرد هستند و جنسيتشان عوض شده است.به هر حال انها تجربيات مختلفي را بيان مي كنند شما شايد كتا تنها عشق حقيقت دارد يا زندگي هاي بسيار استادان بسيار يا سفر روح را خوانده باشيد اين كتابها مستند هستند و در مورد اعتقاد صحبت نمي كند شما هم مي توانيد خودتان تجربه كنيد . يادتان باشد كه مباحث عنوان شده در قران دوپهلو هستند و حتي بعضي از معتقدين به اسلام هم به تناسخ اعتقاد دارند. البته اينها را بر اينكه من به تناسخ اعتقاد دارم يا ندارم نگذ اريد. . ذكر اين مسائل تنها تجربه من بود چون دوست دارم تا انجا كه ممكن است تجربه كنم تا حرف بزنم. شما مي توانيد با استفاده از تكنيك هاي ارائه شده در كتاب كارما خودتان تجربيات زيادي در اين زمينه كسب كنيد. البته نگران اين نباشيد كه ممكن است تجربيات ما با عتقاداتمان تضاد داشته باشد. بهتر است كتاب شاسوسا نوشته فاروق صفي زاده انتشارات قصيده را بخوانيد . شاسوسا اسم يكي از شعر هاي سهراب سپهري مي باشد. زن اثيري در ازدواج جادويي. نكته ديگر: شما ابتدا افريده شديد و سپس مرديد و مجددا به زمين بازگشت كرديد و سپس خواهيد مرد و به سوي او بازگردانده مي شويد . ايات ( بقره / 26 . طه / 57 . بقره /57 . روم / 39 -- يونس / 34 - مريم 15 و 34 - حج / 65 - نوح / 66 ) حالا قضاوت باشماست . ما دلايل زيادي بر رد تناسخ داريم . و دلايل زيادي هم بر اثبات آن . اما در كل اعتقاد داشتن به تناسخ يا نداشتن نمي تواند تاثير زيادي در زندگيمان بگذارد . بايد بدانيد كه بايد ياد بگيريم خوب زندگي كنيم اگر تناسخي باشد ما برد كرده ايم و اگر هم نباشد باز ما برد كرده ايم . عشق الهي بر شما ها باد. درود.

تجسم خلاق - چاکراها - هیپنوتیزم

آخرين ويرايش توسط aram در تاريخ دوشنبه، 30 آذر ماه ، 1388 14:17:24; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
بازگشت به بالا
کاربرانی که برای این ارسال از aram تشکر کرده اند amirhvr, Silver_Shadow, saaena

hemmati
کاربر جدید
کاربر جدید

18 شهريور ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 29 آذر ماه ، 1388 13:09:33    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام و عرض ارادت به استاد آرام و سایر دوستان عزیز

همانگونه که استاد بسیار هنرمندانه و ظریف متذکر شدند، تجربیات چیزی را ثابت می کند که می تواند با اعتقادات در تضاد باشد.

بایستی گفت که تناسخ به سادگی قابل رد یا اثبات نیست، و پافشاری بر هر کدام از این دو عقیده می تواند ما را از مسیر اصلی که در پیش رو داریم منحرف سازد. حقیقت فقط با طی مسیر آن به دست می آید و مهمتر از حقیقت، طی مسیر رسیدن به حقیقت است.

در این خصوص مطالعه اطلاعات ذیل نیز خالی از لطف نیست.

با آرزوی برکات الهی

arsham
کاربر جدید
کاربر جدید

3 آذر ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 29 آذر ماه ، 1388 22:59:30    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام خدمت جناب استاد آرام و دوست خوبم آقای همتی واقعا از شما ممنونم که در این زمینه راهنمایی های خوبی کردید و من هم در زمینه بعضی از موضوعاتی که اشاره کردید با شما هم عقیده هستم وامیدوارم در موضوعات بعدی همکاریهای لازم را داشته باشم بلاخره همیشه بین نظرات اختلاف وجود دارد و قبول یا رد آن بستگی به اطلاعات خود شخص دارد و به دوست خوبم آقای همتی باید بگم موضوعات جناب استاد یحیایی ارتباط مستقیم با گفته های استاد آرام دارد که در باره هیپنوتیزم صحبت کردن خودتان دیدید که استاد آرام میگه وجود تناسخ را از هیپنوتیزم پی بردن و مطالب استاد یحیایی به عنوان مثال اشاره کردم که وجود تناسخ با ضمیر ناخودآگاه چه ارتباطی دارد من همه اینها در اول مطلب برای شما بیان کردم مرتاضهای هندی از طریق مراقبه و هیپنوتیزم پی به آن بردن همانطور که استاد آرام به آن اشاره کردن ولی شما زود قضاوت کردید ربطی نداشت و من نگفتم استاد یحیایی درباره تناسخ نظر دادن مطلب ایشان درباره ضمیر ناخودآگاه که میگن از بین نمیره و در آسمان باقی میماند مگر هیپنوتیزم یکی از راههای ورود به ضمیر ناخودآگاه نیست این موضوع سند محکمی بود و ادامه مطلب راکه خواندید شما درباره گفته ایشان دقت کنید بعد قضاوت کنید به هرحال به نظرات شما احترام میگذارم و شما رو دوست دارم و من در بعضی از مطالب به نظرات شما احتیاج دارم و تا جاییکه بتوانم با شما همکاری میکنم موفق باشید و برای همه دوستان آرزوی شادی و موفقیت میکنم
بازگشت به بالا
کاربرانی که برای این ارسال از arsham تشکر کرده اند amirhvr, hemmati

hemmati
کاربر جدید
کاربر جدید

18 شهريور ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 30 آذر ماه ، 1388 11:57:44    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام خدمت همه عزیزان

دوست عزیزم آرشام، خوشحالم که می بینم اینگونه جدی و پیگیرانه بحثها را دنبال می نمایید. البته اختلاف نظر لازمه اینگونه جاها می باشد و اگر همه ما یک نظر واحد را داشتیم، تالار گفتمان بی معنی می شد! همین تبادل نظرات و بحث بر سر آنهاست که می تواند به ما یاری نماید تا از یکدیگر یاد بگیریم. هدف منهم از ورود به این مباحث (علیرغم مشغله فراوان)فقط و فقط همین است.

اما بنده هرگز قصد رد یا قبول چیزی را بدون تحقیقات کافی ندارم، و عرض منهم همین بود که موضوعاتی به این پیچیدگی و اهمیت را نباید به سادگی از کنارشان گذشت.

فقط یک بار بخشی از مطلب خودتان را که عینا در اینجا نقل شده (به خصوص بخشهای علامتگذاری شده) را ملاحظه نمایید:

با سلام به دوست خوبم من دوست دارم از شما مطالبی یاد بگیرم چون مطلب شما هم برام جالبه ومن خودم زیاد اهل مطالعه هستم. ولی شما میدانید تناسخ را چگونه به وجودش پی بردن خیلی راحت میشه گفت از طریق مراقبه و خودهیپنوتیزم که مرتاضهای هندی در چند هزار سال پیش انجام میدادند و خودشان را به زمان قبل از تولدشان باز میگرداندن خودشان را در کالبدهای مختلفی میدیدن پی بردن که روح ما قبل از تولد در کالبد دیگری بوده است و قضیه تناسخ اینطوری به وجود آمد و تا به امروز که قضیه اینطوری پیچیده شد حتی از طریق هیپنوتیزم به سوژه تلقین میکنن که به زمان قبل از تولد برگرد خودش رو در کالبد دیگری میبیند من طبق برداشت از کتاب قدرتهای ذهنی از استاد بزرگ آقای یحیایی به یه مطلبی برخوردم که اگر کمی دقت کنیم درک مطالب نویسنده به عنوان مثال در نظر بگیریم میشه گفت تناسخ وجود ندارد بلکه از ضمیر ناخودآگاه سرچشمه میگیرد من خودم با انجام مدیتیشن به یه سری چیزهایی برخورد کردم یعنی در کالبد کس دیگری بودم ولی با خواندن مطالب استاد پی به حقیقت واقعی بردم و من امیدوارم استاد آرام با خواندن مطالب ما دوستان نظر خودشان را شرح بدن ....

همچنین بخشی از مطلب اخیرتان را با هم مرور می کنیم:

به دوست خوبم آقای همتی باید بگم موضوعات جناب استاد یحیایی ارتباط مستقیم با گفته های استاد آرام دارد که در باره هیپنوتیزم صحبت کردن خودتان دیدید که استاد آرام میگه وجود تناسخ را از هیپنوتیزم پی بردن و مطالب استاد یحیایی به عنوان مثال اشاره کردم که وجود تناسخ با ضمیر ناخودآگاه چه ارتباطی دارد من همه اینها در اول مطلب برای شما بیان کردم مرتاضهای هندی از طریق مراقبه و هیپنوتیزم پی به آن بردن همانطور که استاد آرام به آن اشاره کردن ولی شما زود قضاوت کردید ربطی نداشت و من نگفتم استاد یحیایی درباره تناسخ نظر دادن مطلب ایشان درباره ضمیر ناخودآگاه که میگن از بین نمیره و در آسمان باقی میماند مگر هیپنوتیزم یکی از راههای ورود به ضمیر ناخودآگاه نیست این موضوع سند محکمی بود و ادامه مطلب راکه خواندید شما درباره گفته ایشان دقت کنید بعد قضاوت کنید به هرحال به نظرات شما احترام میگذارم و شما رو دوست دارم و من در بعضی از مطالب به نظرات شما احتیاج دارم و تا جاییکه بتوانم با شما همکاری میکنم موفق باشید و برای همه دوستان آرزوی شادی و موفقیت میکنم

آیا در این فرمایش شما تناقضی با مطلب قبلی دیده نمی شود؟ آنجا فرموده اید که طبق برداشت از کتاب قدرتهای ذهنی اثر استاد یحیایی، تناسخ وجود ندارد بلکه همه اینها از ضمیر ناخودآگاه سرچشمه می گیرد، اما اینجا می فرمایید که ایشان گفته اند که تناسخ با ضمیر ناخودآگاه رابطه دارد. در ضمن گفته های استاد آرام در مورد تجربیاتی بود که تناسخ را به اثبات می رساند، و گفته های استاد یحیایی در خصوص "ضمیر ناخودآگاه" افراد که پس از مرگ در آسمان پرسه می زنند. نظر شخصی من این است که ارتباط مستقیمی بین اینها وجود ندارد (مگر اینکه بخواهیم اینکار را انجام دهیم!)

فرمودید دقت کنید بعد قضاوت کنید. بنده هرگز قصد ندارم در مقام قضاوت قرار بگیرم، چرا که همه چیز در این جهان نسبی است و هر کس از زاویه دید خود مشاهده می کند. من از طرفداران پر و پا قرص نظریه عدم قطعیت هستم!
اما در خصوص دقت، به علت موقعیت اجتماعی و ماهیت شغلی خود "ناچار" هستم که دقیق و نکته بین باشم .

یک سخن زیبا از بروس لی : من از مبارزه با کسی که هزار ضربه لگد را تمرین کرده هیچ هراس ندارم؛ اما از کسی که یک ضربه لگد را هزار بار تمرین کرده حقیقتا باید ترسید. دوست عزیزم، مطالعه کتب فراوان خوب است اما در نهایت دقت، تمرین و ممارست روی مفاهیم پایه ای؛ رمز پیشرفت ما در این مسیر خواهد بود.

از اینکه در این تالار گفتمان با دوستان خوبی چون شما آشنا شدم واقعا خوشحالم و از سعه صدر و بزرگواری شما در این مباحث کمال تشکر را دارم. امیدوارم که بتوانیم در کنار یکدیگر با طرح و بررسی اینگونه مسائل قدمی به سوی حقیقت برداریم.

با آرزوی برکات الهی

aram
استاد آرام - مدیر سایت

25 مرداد ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: پنجشنبه، 10 دي ماه ، 1388 11:32:27    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام: عرفا از زمانها قديم بر اين اعتقاد و باور بودند كه جهان مايا يا توهم است تنها تجربه اي كه در جهان توهم نيست مرگ است. هر انچه كه كا مي بينيم انچيزي نيست كه وجود دارد بلكه چيزي است كه ما دوست داريم آن را ببينيم. پس هر كسي دنياي مخصوص خود را دارد هيچ كدام بد يا خوب نيست . جهان همانطوري است كه به آن نگاه مي كنيم و مي خواهيم باشد. جهان سرتاسر توهم است . حتي چيزهاي به ظاهر سختي كه وجود دارند هم توهمي بيش نيستند. علت اينكه اين بحث را در اين قسمت بيان كردم براي اين است كه اگر قبول كنيم تناسخ وجود دارد بوجود مي ايد و اگر به ان فكر نكنيم هم وجود نخواهد داشت. پس جهان بازتاب افكار و باور هاي ما مي باشد . جهان بدون افكار ما كاملا متفاوت با آن چيزي است كه حالا وجود دارد .يعني افكار و باورهاي ما در چگونگي شكل گيري جهان تاثير مي گذارد.
ما به انچه فكر مي كنيم در ارتباط هستيم . حتي اگر فكر كنيم كه در ارتباط نيستيم.

بازگشت به بالا
کاربرانی که برای این ارسال از aram تشکر کرده اند amirhvr

ilia
کاربر جدید
کاربر جدید

11 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3
تشکر شده 4 بار در 3 پست

ارسال ارسال شده در: پنجشنبه، 17 دي ماه ، 1388 12:29:49    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

جهت آشنایی بیشتر دوستان با نظر عرفا نسبت به تناسخ کتاب کشف الحقایق تالیف عارف بزرگ جناب عزیزالدین نسفی مراجعه و پی دی اف را دانلود کنید

تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا
کاربرانی که برای این ارسال از ilia تشکر کرده اند amirhvr, aram

noor-0-7
کاربر جدید
کاربر جدید

14 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 8
تشکر کرده: 3
تشکر شده 11 بار در 8 پست

ارسال ارسال شده در: پنجشنبه، 17 دي ماه ، 1388 19:21:31    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام خدمت همگی نظرات جالبی در مورد تناسخ دیدم ، ولی چیزی رو که همگی در موردش اشتباه می کنیم این است که چرا فکر میکنیم که ما صاحب یک روح مستقل هستیم این بزرگترین اشتباه بشر بوده خداوند یک روح دمید ما پس از مرگ چیزی تیستیم جز یک کالبد ذهنی روانی ! که دانستن همین موضوع بر انسان پس از مرگ باعث عذاب قبر که می گویند می شود.
بازگشت به بالا
کاربرانی که برای این ارسال از noor-0-7 تشکر کرده اند amirhvr

hemmati
کاربر جدید
کاربر جدید

18 شهريور ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 21 دي ماه ، 1388 13:30:06    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام خدمت دوست عزیز noor-0-7

بعید می دانم که کسی به صراحت از روح مستقل سخن به میان آورده باشد. در ضمن این موارد( حتی همان عذاب قبر که فرمودید) همه نظریه هستند و هیچکس نتوانسته آنها را ثابت کند. همانگونه که استاد آرام فرمودند؛ تنها تجربه اي كه در جهان توهم نيست مرگ است. هر انچه كه ما مي بينيم انچيزي نيست كه وجود دارد بلكه چيزي است كه ما دوست داريم آن را ببينيم. پس هر كسي دنياي مخصوص خود را دارد هيچ كدام بد يا خوب نيست . جهان همانطوري است كه به آن نگاه مي كنيم و مي خواهيم باشد. جهان سرتاسر توهم است . حتي چيزهاي به ظاهر سختي كه وجود دارند هم توهمي بيش نيستند

با آرزوی موفقیت شما و همه جویندگان حقیقت

با آرزوی برکات الهی برای همه شما دوستان عزیز

noor-0-7
کاربر جدید
کاربر جدید

14 دي ماه ، 1388
تشکر شده 11 بار در 8 پست

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 21 دي ماه ، 1388 23:20:50    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کاملاً حرف شما درسته تمام اون چیزهای رو که ما میینیم توهم اما به این علت که ذهنیت ما قادر به دیدن حقایق حقیقی پشت این دنیا و ظواهر رو نداره اگر بتونی برای مدت کوتاهی ذهنیت رو کنار بگذاری می بینی که همه چیز یک چیزه و اون کل روح هستی است و تاوقتی که بدرون خود فرو نریم تمام دنیا توهم بیش نیست ! اما برای این ذهنیت ما!
و در واقع هیچی تو این دنیا توهم نیست غیر از ذهنیت ما این حقیقت رو در مرحله پنجمین کالبد خود درک خواهیم کرد (یا همان مرحله توحید در عرفان و یا معراج پنجم.
وقتی انسان به پایان عمر خود می رسد با این حقیقت روبرو می شود و تاوقتی که اسیر ذهنیت و منیت هستیم بعد مرگ فشار شدیدی را از درک این حقیقت خواهیم دید تنها یک راه وجود دارد آنهم بی تلاش و بی آرزو بودن است
بازگشت به بالا
کاربرانی که برای این ارسال از noor-0-7 تشکر کرده اند amirhvr

aram
استاد آرام - مدیر سایت

25 مرداد ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: شنبه، 26 دي ماه ، 1388 10:43:31    موضوع مطلب: تناسخ از واقعيت تا عمل پاسخ همراه با اعلان

سلام بر همه :
تناسخ موضوعي به نظر جالب و كارگشا مي ايد . همانطور كه قبلا هم گفته بودم ممكن است خيلي جالب به نظر برسد و اينكه بتواند در زندگي روزمره تاثير زيادي داشته باشد جاي ترديد دارد.
هيچ كس از انجا نيامد تا مطمئن شويم هست يا نيست . فقط نقل قول ديگران است. حتي در مورد روح هم نقل قول هاي مختلفي هست و ايتنكه كداميك درست است نمي دانيم و شايد هم زياد مهم نباشد كه كدام درست است. ممكن است تعجب كنيد ما در زمين زندگي مي كنيم براي زندگي كردن . پس اگر معني خود زندگي را درك كنيم همه مسائل ديگر خود بخود حل خواهد شد. اعتقاد به تناسخ براي بعضي اديان يك امر بديهي است و بقيه دوپهلو در مورد ان صحبت كرده اند. حتي شعرا نيز در مورد آن نظر هاي مختلفي را داده اند. همه نظر دوستان ممكن است صحيح باشد اصلا حقيقت امر اين است كه اگر فكر كني هست هست و اگر فكر كني نيست نيست. چون جهان به قولي توهمي بيش نيست و شبيه خواب است پس هر انساني خواب خود را دارد. و هر انساني جهان خود را دارد. البته پس از مرگ همه به حقيقت نزديك مي شوند و باز ممكن است تحت اموزه هاي قبلي خود قرار گيريم.
پس با بهتر زيست مي توانيم بهترين و متعالي ترين زندگي را داشته باشيم.

بازگشت به بالا

SANAAAZ
کاربر جدید
کاربر جدید

17 بهمن ماه ، 1388
تشکر کرده: 2
تشکر شده 10 بار در 8 پست

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 18 بهمن ماه ، 1388 13:56:16    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ketabe zendegihaye besyar,ostadan besyar
pishnahad mikonan in ketabo ham bekhonid vali nevisandasho moteasefane yadam nist

کتاب زندگی بسیار،استادان بسیار
پیشنهاد می‌کنن این کتاب هم بخونید ولی‌ نویسندشو متاسفانه یادم نیست

ویرایش شده توسط amirhvr توسط لینک زیر

http://www.behnevis.com/api/example.html
بازگشت به بالا
کاربرانی که برای این ارسال از SANAAAZ تشکر کرده اند amirhvr

Silver_Shadow
کاربر جدید
کاربر جدید

23 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 18
تشکر کرده: 4
تشکر شده 14 بار در 13 پست

ارسال ارسال شده در: جمعه، 23 بهمن ماه ، 1388 14:17:59    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

می تونید کسی رو به من معرفی کنید که با هیپنوتیزم منو به زندگی گذشته ام ببره؟خودم چند نفرو میشناسم اما اعتقاد به این موضوع ندارن.
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي   شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از Silver_Shadow تشکر کرده اند amirhvr, SANAAAZ

Seyyed
کاربر جدید
کاربر جدید

27 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 9
تشکر شده 8 بار در 7 پست

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 27 بهمن ماه ، 1388 01:36:19    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بحث تناسخ یا بازگشت روح به بدنی غیر از بدن اولیه خود بعد از مرگ از بحث برانگیزترین موضوعات وارداتی در حوزه عرفان و فلسفه اسلامی بوده و هست که عدهٔ زیادی در زمان صدرالمتألهین (مؤسس حکمت متعالیه) معتقد به تناسخ بودند و ایشان در کتاب معروفشان یعنی اسفار اربعه که متأسفانه بیگانگان این اثر را شاید بهتر از ما بشناسند در جلد نهم دلایل عقلی و مبرهن در ابطال تناسخ با استناد به شهود عرفانی خود که موافق آیات و تفسیر درست آیات یعنی روایات معصومین است می‌آورند. مثلا به زبان ساده عرض می‌کنم ایشان برگشت فعل به قوه را در عالم محال می‌دانند یعنی برگشت الماس به سنگ یا انگور به قوره محال است لذا انسان هر لحظه در حال حرکت و فعلیت است حالا با جهت آن کاری نداریم لذا برگشت فعل به قوه محال عقلی است پس برگشت روح به بدن بعد از مفارقت هم همین حکم را دارد. اکثر عرفای اسلامی طبق تجربیات و شهودشان منکر تناسخ بودند و اکثر معتقدین به آن تحت تأثیر مکاتب هندو و در عمل و تجربه فاقد میزانی برای تمیز القائات نفسانی که ساخته قوهٔ واهمه و قوهٔ مخیله است با واقعیت بودند.

تا آنگاه كه مرگ يكى از ايشان فرا رسد مى‏گويد پروردگارا مرا بازگردانيد (99)
شايد من در آنچه وانهاده‏ام كار نيكى انجام دهم نه چنين است اين سخنى است كه او گوينده آن است و پشاپيش آنان برزخى است تا روزى كه برانگيخته خواهند شد (100)سورهٔ مؤمنون

قرآن هم به صراحت بازگشت مجدد به دنیا را با آوردن کلمهٔ برزخ نفی می‌کند. اما عالم هستی توهم نیست چون ما یک وجود داریم و یک عدم. عدم که عدم است و به تفیل وجود الان دربارهٔ آن صحبت می‌کنیم. وجود هم دو قسم است موجودی که ذاتش عین وجودش باشد که چنین موجودی علت است و موجودی که ذاتش نیاز به سبب و علت داشته باشد اینها مسائل عقلی است در قانون علیت اما عارف ربط مابقی موجودات با علت اصلی را شهود عرفانی می‌کند که این مرتبه ای از توحید است.

عرفای فعلی هم منکر تناسخ هستند. و معتقد به آن اگر اعتقادش به نفی معاد برگردد مرتد می‌شود.
بازگشت به بالا
کاربرانی که برای این ارسال از Seyyed تشکر کرده اند amirhvr

aram
استاد آرام - مدیر سایت

25 مرداد ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 27 بهمن ماه ، 1388 11:32:17    موضوع مطلب: تناسخ اسلام و .. پاسخ همراه با اعلان

سلام .
دوست عزيز در اين بخش ما دنبال اثبات يا رد تناسخ نيستيم فقط مي خواهيم تجربه هاي خود را با ديگران درميان بگذاريم. تجربه اي كه من و دوستانمان داشته ايم اين است كه بيش از 80 درصد كساني كه با استفاده از هيپنوتيزم به زمان گذشته فرستاده مي شوند ادعا مي كنند كه داراي زندگي ديگري هستند. كه گاها تعداد اين زندگي ها ممكن است به بيش از 8 عدد مي رسند. اين واقعه نيازي به اينكه 100 يا 1000 سال قبل ديگران چه گفته اند ندارد و همه مي توانند با يادگيري هيپنوتيزم خودشان تجربه كنند. حالا بعضي دوست دارند اين را تناسخ بنامند يا چيز ديگري يا اينكه گروهي ممكن است چشمانشان را ببندند و بگويند اين امكان ندارد.
حال اين سوال پيش مي ايد كه : تجربه هاي گوناگوني كه افراد ادعا مي كنند در گذشته داشته اند چيست .
در يك تحقيق روي 20000 نفر اين كار انجام شده است و همه انها 8 الي 10 زندگي را ادعا مي كنند كه داشته اند آيا همه انها اشتباه مي كنند. تمام اين تجارب توسط كساني افتاده است كه اعتقاد داشته اند تناسخ وجود ندارد. چون اگر اعتقاد داشتند كه تناسخ وجود دارد كه ديگر نيازي به آزمايش ان نداشتند.
بسيار از مشكلات رواني و حتي جسمي افراد با تجزيه زندگي گذشته افراد از بين مي رود چرا بايد چنين اتفاقي بيفتد.

پس به جاي اينكه از تجربه هاي ديگران كه شايد منظور ديگري داشته اند بهتر است خودمان تجربه اي را داشته باشيم تا ديگر نيازي به اينكه از ديگرا نقل قول كنيم نباشد.
شايد انچه در كتاب هاي مقدس مثل قران امده است با انچه افراد در هيپنوتيم و شرايط روحي ديگر تجربه مي كنند دو موضوع متفاوت باشد . حالا از شما مي خوام جواب سوال هاي بالا را برايم بفرستيد
از شما و ديگران متشكرم

بازگشت به بالا
کاربرانی که برای این ارسال از aram تشکر کرده اند amirhvr, saaena

Seyyed
کاربر جدید
کاربر جدید

27 بهمن ماه ، 1388
تشکر شده 8 بار در 7 پست

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 28 بهمن ماه ، 1388 01:07:29    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام

ببینید دکتر برای داشتن جهان بینی و عقاید صحیح و واقع انسان نیاز به ابزار شناخت دارد و تجربیات شخصی فقط بخش کوچکی از ابزار شناخت ما است که تازه اگر میزان و ملاکی برای همین ابزار هم نباشد با توجه به اینکه انسانها جزء معصومین دچار سهو و نسیان و خطا هستند هیچ ضمانتی در صحت تجربیات شخصی نیست و به طور یقین به رفراندوم گذاشتن یک تجربه و ارائه آمار 20000 و غیره هم دلیل منطقی در صحت و سقم یک عقیده نیست بنده متافیزیسین نیستم ولی متافیزیسین‌های زیادی را سراغ دارم به علاوه عرفای معاصر و گذشته را که طبق تجربیاتشان حالا با روش هیپنوتیزم یا رفتن به خلسه یا از راه‌های دیگر به نتیجه‌‌ای که رسیدند ابطال تناسخ بود و این مسئله خصوصاً در مورد متافیزیسین‌ها نقض رفراندوم و تجربیاتی است که شما دلیل صحت یک امر اعتقادی می‌دانید. و اگر در جهان‌بینی انسان نسبت به مبدأ و معاد تجربیات شخصی وی کافی بود چه لزومی به وحی به عنوان میزان و فرقان بود لذا تجربه شخصی در صورتی قابل اعتماد و واقع است که مطابق وحی و عقل باشد عقل هم ابزار مهمی در شناخت است که ورای علوم تجربی و حسی است اساس فلسفه عقل است عقل زبان بین المللی بین انسانهای عاقل است که گذشته و کهنه شده ندارد لذا مباحث عدم برگشت فعل به قوه و محال بودن آن یا قانون علیت یا اینکه مثلا چرا مجموع زوایای یک مثلث 180 درجه است را باید پاسخ عقلی داد نه اینکه صورت مسئله را پاک کنیم. قرآن و وحی و نبوت و عقل ملاک و میزان هستند برای تجربه و خودشان مستقلاً برای آگاهی از یک واقعیت کافی، ولی عقل و نقل معتبر کلیات را بازگو می‌کنند و تجربه شخصی و شهود جزئیات مبتنی بر این کلیات را روشن می‌کنند. لذا جدا کردن تجربه از عقل و وحی که میزان صحت تجربه هستند هر تجربه‌ای را نزد هر فردی معتبر می‌کند چون اساس در صحت هر تجربهٔ شخصی بنا گذاشته شده و موضوع رفراندوم و اشتراک تجربه ملاک صحت نیست چون در صورت وجود حتی یک تجربه مخالف موجب نقض آن می‌شود ولی مباحث عقلی و وحی مبرا از نسبی‌گرایی هستند. لذا تجربه بنده هم در هیپنوتیزم مستقلاً عنوان صحت یک مسئله نیست چون طبق مباحث سخت و دشوار عقلی که مجالش اینجا نیست و نیاز به مقدمات زیاد دارد و بنده هم قاصرم و وحی طبق آیات 99 و 100 سورهٔ مؤمنون مؤید این تجربه نیستند لذا از درجهٔ اعتبار نزد عقلا و ایمان آورندگان به وحی ساقط است.

از حسن توجه شما سپاسگزارم
بازگشت به بالا

aram
استاد آرام - مدیر سایت

25 مرداد ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: پنجشنبه، 29 بهمن ماه ، 1388 11:20:51    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Seyyed مي نويسد:
سلام

ببینید دکتر برای داشتن جهان بینی و عقاید صحیح و واقع انسان نیاز به ابزار شناخت دارد و تجربیات شخصی فقط بخش کوچکی از ابزار شناخت ما است که تازه اگر میزان و ملاکی برای همین ابزار هم نباشد با توجه به اینکه انسانها جزء معصومین دچار سهو و نسیان و خطا هستند هیچ ضمانتی در صحت تجربیات شخصی نیست و به طور یقین به رفراندوم گذاشتن یک تجربه و ارائه آمار 20000 و غیره هم دلیل منطقی در صحت و سقم یک عقیده نیست بنده متافیزیسین نیستم ولی متافیزیسین‌های زیادی را سراغ دارم به علاوه عرفای معاصر و گذشته را که طبق تجربیاتشان حالا با روش هیپنوتیزم یا رفتن به خلسه یا از راه‌های دیگر به نتیجه‌‌ای که رسیدند ابطال تناسخ بود و این مسئله خصوصاً در مورد متافیزیسین‌ها نقض رفراندوم و تجربیاتی است که شما دلیل صحت یک امر اعتقادی می‌دانید. و اگر در جهان‌بینی انسان نسبت به مبدأ و معاد تجربیات شخصی وی کافی بود چه لزومی به وحی به عنوان میزان و فرقان بود لذا تجربه شخصی در صورتی قابل اعتماد و واقع است که مطابق وحی و عقل باشد عقل هم ابزار مهمی در شناخت است که ورای علوم تجربی و حسی است اساس فلسفه عقل است عقل زبان بین المللی بین انسانهای عاقل است که گذشته و کهنه شده ندارد لذا مباحث عدم برگشت فعل به قوه و محال بودن آن یا قانون علیت یا اینکه مثلا چرا مجموع زوایای یک مثلث 180 درجه است را باید پاسخ عقلی داد نه اینکه صورت مسئله را پاک کنیم. قرآن و وحی و نبوت و عقل ملاک و میزان هستند برای تجربه و خودشان مستقلاً برای آگاهی از یک واقعیت کافی، ولی عقل و نقل معتبر کلیات را بازگو می‌کنند و تجربه شخصی و شهود جزئیات مبتنی بر این کلیات را روشن می‌کنند. لذا جدا کردن تجربه از عقل و وحی که میزان صحت تجربه هستند هر تجربه‌ای را نزد هر فردی معتبر می‌کند چون اساس در صحت هر تجربهٔ شخصی بنا گذاشته شده و موضوع رفراندوم و اشتراک تجربه ملاک صحت نیست چون در صورت وجود حتی یک تجربه مخالف موجب نقض آن می‌شود ولی مباحث عقلی و وحی مبرا از نسبی‌گرایی هستند. لذا تجربه بنده هم در هیپنوتیزم مستقلاً عنوان صحت یک مسئله نیست چون طبق مباحث سخت و دشوار عقلی که مجالش اینجا نیست و نیاز به مقدمات زیاد دارد و بنده هم قاصرم و وحی طبق آیات 99 و 100 سورهٔ مؤمنون مؤید این تجربه نیستند لذا از درجهٔ اعتبار نزد عقلا و ایمان آورندگان به وحی ساقط است.

از حسن توجه شما سپاسگزارم

سلام.
دوست عزيز . من قبلا هم گفته بودم برايم فرق نمي كند كه تناسخ وجود داشته باشد يا نه . من تجربه خود را گفتم و از شما خواستم بگوييد اين تجربه چيست . نام آن چيست . اگر شما اسم اين تجربه را تناسخ گذاشته ايد ديگر قابل انكار نيست . و اگر اسم ديگري دارد چه مي تواند باشد.
شما زماني كه الكتريسته را ببينيد و لامپي را روشن كند آيا مي توانيد آنرا انكار كنيد. حال در هر كجا انكار شده باشد.
همانطور كه اول هم گفتم انقدر هم مهم نيست كه تناسخ باشد يا نباشد. مهم زندگي ما مي باشد كه چطور و چگونه آنرا مي گذرانيم..
در مورد تجربه هيپنوتيزم و ديگر تجربه هاي اينگونه تحقيق كنيد اگر به نتيجه اي نرسيديد بگوييد تا راهنمايي تان كنم.
به همان اندازه كه دليل براي وجود تناسخ داريم دليل براي عدم وجود ان نيز داريم. البته زماني كه در مورد دليل صحبت مي كنم دلايل علمي نه نقل قول هاي اعتقادي . دلايلي كه شما فرموديد فقط براي ما كه مسلمان و شيعه هستيم قابل قبول است و براي ديگران اصلا معني ندارد. تناسخ اگر باشد يا نباشد بايد دلايل بسيار مستحكمي در تمام اديان و در علم داشته باشد.
از لطف جنابعالي و دوستاني كه در اين زمينه اطلاعات خود را در ميان مي گذارند متشكرم
دوستدار شما / آرام

بازگشت به بالا

hemmati
کاربر جدید
کاربر جدید

18 شهريور ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: شنبه، 1 اسفند ماه ، 1388 11:53:00    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام به همه دوستان عزیز

دوست بزرگوارمان Seyyed مباحث خوبی را مطرح نمودند و استاد آرام هم طبق روال همیشگی خود پاسخهای کوتاه اما بسیار پر محتوایی را ارائه فرمودند. جا دارد از این بزرگواران که ما را در دانش با ارزش خود شریک نمودند صمیمانه تشکر و قدردانی نمایم.

چیزی که در فرمایشات دوست بزرگوارمان Seyyed به روشنی مشهود است، مطالعات ایشان در زمینه علوم حوزوی می باشد که با آن زبان به رد تناسخ پرداخته اند. سید بزرگوار از قرار دادن عقل و وحی بعنوان میزان صحت تجربیات صحبت فرمودید، و اینکه صرفا تکیه بر تجربیات دیگران یا بقول ایشان "رفراندوم" نمی تواند دلیل بر رد یا قبول چیزی باشد.

اما فرمایشات شما سوالاتی را برایم ایجاد نموده که خواهشمندم به آنها پاسخ دهید تا پس از دست یافتن به یک دیدگاه مشترک بتوانیم صحبت را در صورت تمایل شما ادامه دهیم.

1- آیا قبول دارید که هر چیزی را نمی توان با عقل و استدلال ثابت نموده یا رد کرد؟

پای استدلالیون چوبین بود

پای چوبین سخت بی تمکین بود

2- به تصریح قرآن در امت های پیشین مسخ صورت پذیرفته است و گروهی از گناهکاران به صورت میمون و خوک درآمده اند.در این باره رجوع کنید به بقره۶۵،مائده۶۰،اعراف۱۶۶. پس بازگشت به حالت پست تر امری محال نیست. هر چند که برخی اولیا و انبیا از جمله حضرت خضر و حضرت مسیح بخاطر هدایت مردم ترجیح داده اند که در دنیا بمانند و برخی دیگر نیز همچون پیامبر اکرم لقای پروردگار را ترجیح دادند. روایت است که فرشته مرگ به نزد آن حضرت رسیده و عرض ‍ كرد من فرشته مرگ هستم ، خداوند مرا نزد تو فرستاده ، و تو را بین لقاى پروردگار، و بازگشت به دنیا مخیر ساخته است. پیامبر اکرم لقای پروردگار را ترجیح دادند. همچنین مواردی نظیر رجعت را در نظر بگیرید، آیا آنها را بازگشت به دنیا پس از مرگ محسوب نمی نمایید؟

3- آیا دین اسلام تنها دینی است که پیروانش بر حق بوده و لیاقت رفتن به بهشت را دارند؟ اگر اینگونه است پس تکلیف ادیان دیگر و پیروان آنها چیست؟ و چرا خداوند به صراحت همه چیز را در قرآن یا سایر کتب آسمانی ذکر ننموده است؟ آیا برای این نبوده که خود ما نیز تلاش نماییم به حقایقی دست پیدا کنیم؟ نظر شخصی بنده این است که ناگفته ها و اسرار بسیاری در قرآن و کتابهای آسمانی دیگر وجود دارد که هنوز هم برای یافتن آنها تلاشی در خور کلام الهی انجام نگرفته است.

4- این عقل که شما فرمودید، نزد همه است یا فقط در نزد اشخاص معدودی می توان آنرا یافت؟ آیا عقل همه انسانها در خصوص یک مسئله، یک پاسخ را ارائه می دهد؟

5- بر وحی بعنوان یک ملاک غیر قابل انکار تاکید نمودید. آیا بر پیامبران پیشین وحی نازل نمی گردیده؟ بنظر شما کتابهای آسمانی دیگر قابل اعتماد و مرجع مناسبی نیستند؟

همچنین با توجه به اینکه مخاطبین این سایت از رده های سنی و تحصیلی مختلف می باشند، خواهشمندم در صورت امکان با زبانی ساده و گویا پاسخ دهید که دوستان عزیزمان بتوانند از آنها بهره برداری نمایند. بنده شخصا در خصوص علوم حوزوی مطالعات زیادی داشته ام اما اینجا را محل مناسبی برای اظهار نمودن معلومات حوزوی خود نمی بینم.

با تشکر از شما و سایر دوستان عزیزی که بنده و سایرین را با فرمایشات خود در دانش با ارزشتان شریک نموده اید.

در پایان بخشی از اشعار مولانا را به شما و همه دوستان تقدیم می نمایم:

تـو برای وصل کردن آمدی
نی برای فصـل کردن آمـدی
تـا توانی پا منه انـدر فـراق
ابغض الاشیاء عندی الطلاق
هــــــــر کسی را سیـرتی بنهاده ایم
هر کسی را اصطلاحی داده ایـم
در حـق او مـدح و در حق تو ذم
در حق او شهد و در حق تـو سم
در حـق او نـور و در حق تو نار
در حق او ورد و در حق تـو خار
در حق او نیک و در حـق تـو بـد
در حق او خوب و در حق تـو رد
مـا بـری از پاک و نـاپاکی همه
از گرانجانی و چالاکی هـــمه
مـــن نـکردم خلق تا سودی کنم
بلکه تا بر بندگان جـودی کنم
هـندیان را اصطلاح هـند مدح
سندیان را اصطلاح سند مدح
من نـگردم پــاک از تسبیحشان
پاک هم ایشان شوند و در فشان

ما بـرون را ننگریم و قال را
ما درون را بنگریم و حال را
ناظر قلبیم اگـر خاشع بود
گر چه لفظ و گفت ناخاضع بود
چـند از این الفاظ و اضمار و مجاز
سوز خواهم سوز با آن سوز و ساز
آتشی از عشق در جان بــرفروز
سر به سر فکر و عبارت را بـسوز
مـوسیا آداب دانان دیگرنـد
سوخته جان و روانان دیگـرند
عاشقان را هر نفس سوزیدنی اسـت
بر ده ویران خراج و عشـر نیست
گـر خطا گـوید ورا خاطی مگـو
گر شود پر خون شهید آن را مشو
خـون شهیدان را ز آب اولیتر اسـت
این خطا از صد صواب اولیتر است
تـو ز سرمستان قلاووزی مجـو
جامه چاکان را چه فرمایی رفـو
ملت عشق از همه دینها جـداسـت
عاشقان را مذهب و ملت خداست

با آرزوی برکات الهی برای همه شما دوستان عزیز

noor-0-7
کاربر جدید
کاربر جدید

14 دي ماه ، 1388
تشکر شده 11 بار در 8 پست

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 3 اسفند ماه ، 1388 00:36:41    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ذهن هیچگاه نمی تواند ابدیت را تصور کند همانطور که که نمی تواند آغاز را . چیزی که بنده در این رابطه تجربه کردم اما نه با هیپنوتیزم بلکه با مدی تیشن و بی ذهنی این است که نه آغازی وجود دارد ونه پایانی نه تولدی و نه مرگی . اینها همه زاییده ذهن ما هستند. مثال : تولد یعنی شروع زندگی . در واقع می توان گفت تولد شروع مرگ است چون انسان به محض تولد با هر نقس به سمت مرگ حرکت می کند.و مرگ شروع زندگی دیگر .پس از این به بعد بجای تولد بگوییم مرگ و به جای مرگ بگوییم زندگی.
تمام ادیان تنها یک تلاش داشته اند: تو را به بی ذهنی و لمس حقیقت یا همان خدا برسانند اگر حضرت علی میگفت تناسخ وجود دارد انسان بجای سیر تکامل به سراغ تولد های قبلی خود می رفت . جواب سوال تناسخ فقط چیزی است که استاد آرام فرمودند:: زندگی و حرکت به سمت ..میخواستم بگویم به سمت مبدا ولی یادم آمد هر مبدا پایانی دارد پس می گویم به سمت زندگی (حالا چشم هایتان را ببندید و در دنیای بی آغاز و پایان زندگی کنید=مدی تیشن)
بازگشت به بالا
کاربرانی که برای این ارسال از noor-0-7 تشکر کرده اند hemmati, amirhvr

noor-0-7
کاربر جدید
کاربر جدید

14 دي ماه ، 1388
تشکر شده 11 بار در 8 پست

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 3 اسفند ماه ، 1388 01:45:00    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

[/font">

خدا یا به من ثروتی بده که دیگر به دنبال آن نگردم

خدایا مرا از خود بی خود کن که دیگر به دنبال اثبات خود نگردم

خدایا مرا سرشار از خدائیت و با خود یکی کن که به دنبال تو نیز نگردم

خدایا آنگاه که با تو یکی شدم خودت را نیز گم کن که بدانم به پایان این سفر نرسیدم که چون می دانم تورا پایانی نیست.

خدایا نمی دانم. کاش از اول هم نمی آمدم که چیزی را بدانم. نیست چیزی که بدانم غیر آن چیز که فقط تو میدانی و من نخواهم دانست (لا اله الا هو)

خدایا ولی این فرصت را به من بده که در آن چیز که فقط خودت میدانی غرق شوم

بازگشت به بالا
کاربرانی که برای این ارسال از noor-0-7 تشکر کرده اند hemmati, amirhvr

Seyyed
کاربر جدید
کاربر جدید

27 بهمن ماه ، 1388
تشکر شده 8 بار در 7 پست

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 3 اسفند ماه ، 1388 23:43:42    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام بر دوستان عزیز و دکتر محترم

««سلام.
دوست عزيز . من قبلا هم گفته بودم برايم فرق نمي كند كه تناسخ وجود داشته باشد يا نه . من تجربه خود را گفتم و از شما خواستم بگوييد اين تجربه چيست . نام آن چيست . اگر شما اسم اين تجربه را تناسخ گذاشته ايد ديگر قابل انكار نيست . و اگر اسم ديگري دارد چه مي تواند باشد.
شما زماني كه الكتريسته را ببينيد و لامپي را روشن كند آيا مي توانيد آنرا انكار كنيد. حال در هر كجا انكار شده باشد.
همانطور كه اول هم گفتم انقدر هم مهم نيست كه تناسخ باشد يا نباشد. مهم زندگي ما مي باشد كه چطور و چگونه آنرا مي گذرانيم..
در مورد تجربه هيپنوتيزم و ديگر تجربه هاي اينگونه تحقيق كنيد اگر به نتيجه اي نرسيديد بگوييد تا راهنمايي تان كنم.
به همان اندازه كه دليل براي وجود تناسخ داريم دليل براي عدم وجود ان نيز داريم. البته زماني كه در مورد دليل صحبت مي كنم دلايل علمي نه نقل قول هاي اعتقادي . دلايلي كه شما فرموديد فقط براي ما كه مسلمان و شيعه هستيم قابل قبول است و براي ديگران اصلا معني ندارد. تناسخ اگر باشد يا نباشد بايد دلايل بسيار مستحكمي در تمام اديان و در علم داشته باشد.
از لطف جنابعالي و دوستاني كه در اين زمينه اطلاعات خود را در ميان مي گذارند متشكرم
دوستدار شما / آرام»»

خدمت دکتر عزیز عرض کنم اسم این تجربه توهم تناسخ است و تمام بحث بر سر حقیقت داشتن یا نداشتن این موضوع برگرفته از تجربه هیپنوتیزم است که نامش را تناسخ یا زندگی‌های متوالی گذاشته‌اند. اگر این تجربه مثل روشن شدن لامپ واضح و غیر قابل انکار است چرا به قول شما اینقدر بر سر بودن یا نبودن آن بحث هست به طوریکه همکاران و دوستان شما هم که مسلط بر فراعلم و متافیزیک هستند و استاد در خود هیپنوتیزمی و دگر هیپنوتیزمی منکر تناسخ و زندگی‌های متوالی شدند اگر تجربه ها یکسان است به وضوح تجربیات حسی، این ضد و نقیص ها در تنیجه گیری تجربه چیست پس یک مطلب و حقیقت نمی تواند هم باشد هم نباشد لذا یک طرف دارند اشتباه می کنند و اینجا است که در این مواقع که دست تجربه و علم حسی و تجربی در بیان حقیقتی کوتاه شد متوسل به وحی می شویم و طبق آنچه عرض کردم ابطال تناسخ بدیهی است و علوم عقلی بهترین راه اثبات و رد یک موضوع است علوم عقلی هم ربطی به دین و مذهب ندارد چون یک ملحد هم می تواند ریاضیدان و فیلسوف شود گرچه معتقد به براهین خود نباشد. لذا زبان عقلیات بین بشر مشترک است حالا افلاطون باشد یا سقراط یا ابن سینا و ... و بهترین ملاک بررسی است چون نمی شود تجربیات متافیزیکی شخص دیگر را ملاک صحت و ابطال مسئله ای قرار داد یا نمی شود با علم تجربی و حسی درباره ماوراء حواس ظاهری بحث کرد پس بهترین راه تجربه شهودی البته نه آمیخته با القائات نفس و شیطان با در نظر گرفتن ملاک و داشتن استاد حاذق و عارف و علوم عقلی و بالاتر از همه اینها وحی است. اگر ملحد طرف بحث بود همان عقلیات و براهین البته اگر طرف مقابل آن علم را بداند بهترین راه اثبات و ابطال واقعه‌ یا کذبی است اگر علم عقلی را نداند خوب دیگر مصیبت است چون با جاهل در این علم طرف شده اید. هر حقیقتی یا کذبی ناخودآگاه بر زندگی انسان اثر می گذارد و بودن یا نبودن تناسخ مسلما در حیات انسان مانند سایر مسائلی که به مسائل مهم بر می گردند حنثی نیستند آن کجا طرف درصدی هرچند ناچیز بداند فرصت دارد به زمین برگردد و آن کجا که بداند آخرین و تنها فرصت وی برای خودسازی به جهت زندگی ابدی همین یک زندگی است و بس پس مسئلهٔ خنثی ای هم نیست. تنها دلیلی هم که بنده از طرف ثابت کنندگان تناسخ دیده ام همین تجربه هیپنوتیزم است که آنهم فقط برای شخصی که تجربه کرده حجت است تازه اگر شخص مزبور از طریق متافیزیک بداند توهم و القاء هم در عالم مثال هست اگر نداند که تجربه وی همان وحی منزل از طرف خدا و خود شخص هم مثل انبیاء و اولیاء صاحب عصمت ذاتی است که مسلما این قاعده عمومیت ندارد.

از راهنمایی شما و دوستان کمال تشکر را دارم
بازگشت به بالا
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

مؤسسه تجسم خلاق - استاد آرام صفحه اول انجمن -> تناسخ و زندگی گذشته

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
رفتن به صفحه 1, 2  بعدي
صفحه 1 از 2

نام کاربري:      کلمه عبور: